Webové sídlo obce Závod!|štvrtok, 28 marca, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Aktuálne správy » II.ročník medzinárodného futbalového turnaja prípraviek U10 „O pohár starostu obce Závod“

II.ročník medzinárodného futbalového turnaja prípraviek U10 „O pohár starostu obce Závod“ 

Prípravka - SkupinovéV sobotu 20.júna 2015 to na našom štadióne vrelo. 2.ročník medzinárodného futbalového turnaja prípraviek bol netrpezlivo očakávaný. Latka bola nastavená vysoko a vzhľadom k dobrej kondícii našich organizátorov  nikto ani na okamih nezaváhal, že tento rok bude turnaj ešte lepší. Trochu nás sklamalo, že družstvo A.T.S.V. Weikendorf sa ospravedlnilo, no organizátori okamžite rozhodli, že dieru zaplnia našimi hráčmi. Závod teda postavil mužstvá dve.

Prípravka - v akciiSamotný deň sa niesol v znamení veľkých zápasov. Naši mladí futbalisti okúsili aké je to byť víťazom, alebo porazeným. Bojovalo sa so všetkých síl.

Realizačný tím sa postaral o občerstvenie, sladkosti a tombola bola lepšia ako na hocijakej zábave. Poháre po veľkých bojoch napokon získali tieto družstvá:
6. miesto – TJ Koválov
5. miesto – ŠK Závod 2005/2007
4. miesto -ŠK Závod 2004/2006
3. miesto – TJ Lakšárska Nová Ves
2. miesto – MSK Břeclav
1. miesto – TJ Slovan Šaštín
Najlepší brankár turnaja – Filip Fábry- TJ Družstevník Lakšárska Nová Ves
Najlepší strelec turnaja – Matúš Horňák – 8 gólov- TJ Slovan Šaštín

Prípravka - mažoretkyNaši organizátori pripravili pre deti skvelý deň. Pri odchode ma zastavili viacerí rodičia a ďakovali aj cezo mňa za skvelý deň. Ja ich poďakovanie veľmi rád odovzdávam celému realizačnému tímu. Patrí im právom a verím že sa na turnaji uvidíme aj o rok.

A na záver už len:     Športu zdar!!!!!