Webové sídlo obce Závod!|nedeľa, 28 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Aktuálne správy » Bankomat v obci Závod je realitou!

Bankomat v obci Závod je realitou! 

Obec Závod sa môže konečne pýšiť novým prírastkom,
ktorý uľahčí život jej obyvateľom.

Po dlhých a náročných rokovaniach s bankami sa obci podarilo úspešne vybaviť inštaláciu bankomatu. Tento dôležitý krok prinesie obyvateľom Závodu mnoho výhod a pohodlia.

V pondelok 18. septembra 2023 večer krátko po 19:00 bol bankomat spustený do ostrej prevádzky. Tento dátum bude zapísaný do histórie obce Závod, pretože od tejto chvíle budú obyvatelia schopní rýchlo a jednoducho získavať hotovosť bez potreby cestovať do susedných obcí.

Bankomat, ktorý je k dispozícii od ČSOB (Československá obchodná banka) a je umiestnený na boku Kultúrneho domu. Jeho umiestnenie bolo starostlivo vybrané tak, aby bolo pre obyvateľov obce ľahko dostupné a bezbariérové. V blízkosti bankomatu sa nachádza aj Balíkomat, čo je ďalšia pridaná hodnota pre občanov, ktorí si tak môžu vyzdvihnúť balíky bez zbytočného cestovania.

Starosta obce Závod spolu s bankami investovali veľa úsilia do zabezpečenia tohto dôležitého projektu. Bankomat prinesie viac bezpečnosti a pohodlia pre občanov, pretože občania nebudú musieť nosiť väčšie množstvo hotovosti pri sebe, čo môže znižovať riziko krádeží.

Spustenie bankomatu od ČSOB je dôkazom toho, že spolupráca medzi obcou a bankami môže priniesť pozitívne výsledky pre všetkých občanov. Dúfame, že táto iniciatíva bude mať pozitívny vplyv na celú obec a obyvatelia tak budú môcť využívať túto novú službu na zlepšenie svojho každodenného života.


Starosta mal tú česť byť prvý, kto uskutoční výber z nového bankomatu.