Webové sídlo obce Závod!|sobota, 27 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Aktuálne správy » Výtržníci ktorí úmyselne poškodzujú bicykle cestujúcim, budú čeliť trestnému konaniu.

Výtržníci ktorí úmyselne poškodzujú bicykle cestujúcim, budú čeliť trestnému konaniu. 

V našej obci sme sa bohužiaľ stretli s narastajúcim problémom vandalizmu na miestnej železničnej stanici, kde niektorí výtržníci úmyselne poškodzujú bicykle cestujúcim.

Chceli by sme touto cestou upozorniť tých, ktorí sa tejto nekalosti dopúšťajú, že v prípade prichytenia pri čine alebo usvedčenia budú čeliť trestnému konaniu.

Taktiež by sme chceli apelovať na všetkých rodičov v našej obci, aby mali prehľad o tom, kde a ako trávia svoj voľný čas ich deti. Je nesmierne dôležité vychovávať ich k zodpovednosti a poučiť ich o dôsledkoch nevhodného správania. Spoločnou snahou môžeme bojovať proti vandalizmu a zabezpečiť bezpečie a pokojné prostredie pre našich občanov.

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri identifikácii páchateľov alebo prispieť k prevencii podobných prípadov, prosíme vás, aby ste sa obrátili na Políciu alebo Obecný úrad. Vaša spolupráca a angažovanosť sú dôležité pre zachovanie poriadku a bezpečnosti v našej obci.

Ďakujeme za pochopenie a podporu v tejto záležitosti.