Webové sídlo obce Závod!|štvrtok, 2 mája, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Aktuálne správy » Závodské Bezchleba hody a Deň otvorených dverí v Základnej škole s materskou školou Závod

Závodské Bezchleba hody a Deň otvorených dverí v Základnej škole s materskou školou Závod 

Končí sa školský rok a v obci sa blížia tradičné Závodské Bezchleba hody, ktoré sú spojené s trhovým ruchom a pestrou kultúrnou ponukou v Centrálnom parku. Avšak tento rok to bude už druhý krát, kedy Základná škola s materskou školou Závod otvára svoje dvere verejnosti a pozýva všetkých obyvateľov a návštevníkov na Deň otvorených dverí.

V sobotu 1. júla 2023 budú dvere našej školy 
otvorené od 10:00 do 18:00.

Budeme mať pre Vás pripravené prehliadky všetkých našich priestorov, vrátane tried materskej školy, základnej školy, odborných učební, školského klubu detí, školskej jedálne a telocvične. Môžete si oddýchnuť, relaxovať a spomínať na „staré, dobré školské časy“ v našom areáli, na školskom dvore a v školskom parku.

Je to vynikajúca príležitosť stretnúť sa s našimi zamestnancami, ktorí Vás s radosťou privítajú a budú Vás sprevádzať po celej našej škole. Budeme sa tešiť na Vašu účasť a na to, že budeme môcť zdieľať s Vami našu vášeň pre vzdelávanie a rozvoj našich žiakov.

Nepremeškajte túto príležitosť navštíviť po rokoch Základnú školu s materskou školou Závod a nazrieť do nášho skvelého vzdelávacieho zariadenia!

S radosťou Vás očakávame!
Kolektív ZŠ s MŠ Závod