Webové sídlo obce Závod!|piatok, 19 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Nezaradené » Kam za Športom v Závode…

Kam za Športom v Závode… 

tribúna

Ihrisko – zázemie ŠK Závod a zastrešenie fanúšikov

Šport v obci zažíva rozmach najmä v posledných rokoch. Nový futbalový štadión je v správe ŠK Závod. Športový klub ponúka veľký priestor najmä priaznivcom futbalu. Aj vďaka výraznej podpore obce sa venuje príprave mládeže a to od predškolského veku až do dospelosti.

 Momentálne sa v priestoroch futbalového štadióna buduje aj posilňovňa, ktorá bude po jej otvorení slúžiť širokej verejnosti.

tréningové ihrisko

tréningové ihrisko hneď vedľa hlavného ihriska

Okrem hlavného ihriska, ktoré je pod dohľadom ŠK Závod, je pre všetkých záujemcov bez obmedzenia prístupné veľké tréningové futbalové ihrisko.

Pre ostatné loptové hry sú k dispozícii ďalšie tri ihriská.

ihrisko škola

Školské ihrisko

Na školskom dvore je jedno pieskové a jedno multifunkčné s umelou trávou. Tieto dve sú prístupné len mimo vyučovania v škole.

 

Ihrisko

Multi-funkčné Ihrisko za KD

Celodenne prístupné je veľké multifunkčné ihrisko za obecným úradom.
Toto má tak isto povrch z umelej trávy, línie sú pripravené nie len pre futbal, ale aj basketbal, tenis či volejbal.

Ihrisko laavičky

Ihrisko + oddych

Rezervácie ihriska vykonávame iba v prípade celodenných akcií. Preto v prípade väčších akcií treba aktivitu hlásiť na obecnom úrade. Zamedzíte tak možnému stretu dvoch väčších skupín, ktoré si môžu vzájomne narušiť celú akciu.
Toto upozornenie platí i pre využitie tréningového futbalového ihriska.

ping pong

Novoročný turnaj

Krytá telocvičňa je len v škole. Keďže vedenie školy je športu naklonené, dá sa po dohode trénovať aj v školskej telocvični. Tu sa stretávajú najmä v zimných mesiacoch futbalisti, volejbalisti ale dá sa tu zahrať aj stolný tenis.

Ženy tak isto najmä v zimných mesiacoch využívajú možnosti obecného úradu a vo veľkej sále cvičia aerobik, alebo zumbu, podľa aktuálnych módnych trendov.

Väčšinu týchto aktivít si záujemcovia koordinujú na sociálnych sieťach a preto odporúčame aj návštevy oficiálnej FB skupiny obce Závod.