Webové sídlo obce Závod!|pondelok, 29 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Obecný úrad » Kultúrne a spoločenské aktivity » VIDEO | Novoročná laserová show 2024

VIDEO | Novoročná laserová show 2024 

Po dvoj-ročnej pauze sa obyvatelia obce opäť zišli 1. januára o 17:00 hodine, aby privítali Nový rok, nie však ohňostrojom ako predchádzajúce roky, ale tento rok novinkou a to LASEROVOU SHOW na futbalovom štadióne.

Na úvod sa prihovoril starosta obce: 

         Vážení spoluobčania, priatelia!

Aj keď v nás ešte stále doznievajú pocity z prežitých vianočných a novoročných sviatkov, kalendár nám neúprosne naznačuje, že stojíme na prahu ďalšieho roka. Pre nás ľudí, je to deň, keď najviac ako inokedy sústreďujeme myšlienky uvažovaním nad sebou, okolím a bilancujeme svoje úspechy či neúspechy, dávame si rôzne záväzky a predsavzatia.

V Novom roku 2024 Vám všetkým v mene svojom, v mene pracovníkov Obecného úradu, ako aj všetkých poslancov Obecného zastupiteľstva prajem veľa sily a šťastia v každodennom živote. Prijmite prosím aj želanie pevného zdravia, Božieho požehnania, vzájomného pokoja a harmónie v týchto neľahkých časoch.

Prajem Vám a Vašim blízkym, všetko dobré, nech sa Vám splnia všetky Vaše túžby a priania.

Ešte mi dovoľte pozvať Vás na Novoročnú Laserovú show, ktorá bude premiérov v našej obci a dúfam, že úspešnou a bude sa Vám páčiť. 

Nakoniec ste všetci pozvaní na malé občerstvenie, na nealkoholický aj alkoholický novoročný punč, ktorý pripravili naše poslankyne a poslanci OZ a pracovníčky OÚ za čo im patrí veľká vďaka!

Starosta obce Závod
Radomír Ševeček

VIDEO