Webové sídlo obce Závod!|nedeľa, 28 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Organizácie, združenia v obci » Info Šport » VIDEO | TURNAJ PRÍPRAVIEK U11 – “O pohár starostu obce Závod”: Mladí futbalisti svedčili o bojovnom duchu

VIDEO | TURNAJ PRÍPRAVIEK U11 – “O pohár starostu obce Závod”: Mladí futbalisti svedčili o bojovnom duchu 

V sobotu (24.6.2023) sa na štadióne Športového klubu Závod konal futbalový turnaj prípraviek U 11 – „O pohár starostu obce Závod“.

Turnaj mal účasť piatich tímov. FC Sekule, PŠC Pezinok, FK Malé Leváre, ŠK Lozorno a domáci ŠK Závod boli pripravení predviesť svoje futbalové zručnosti a bojovného ducha. Organizátori pre víťazov pripravili zaslúžené medaily a poháre. Okrem toho boli ocenení aj : najlepší brankár, najlepší strelec a najlepší hráč turnaja.

Celý deň bol v atmosfére veľkých zápasov a súbojov. Mladí futbalisti ukázali svoju oddanosť a nasadenie na ihrisku. Bojovalo sa so všetkou silou a vidieť bolo, že každý tím chcel vyhrať. Napriek mladému veku preukázali obdivuhodnú techniku, taktiku a rýchlosť, ktoré svedčili o ich talente a snahe dosiahnuť úspech.

Tímy si vzájomne šliapali na päty a diváci mohli sledovať výnimočné momenty plné zručnosti a gólových príležitostí. Napätie na ihrisku bolo cítiť až do posledného hvizdu rozhodcu.

Turnaj nebol iba o víťazstvách a prehrách. Bolo to aj o budovaní charakteru, kolektívnej spolupráci a fair play. Mladí futbalisti si odniesli dôležité životné skúsenosti a pochopili, že dôležité je nie len víťaziť, ale aj správať sa s rešpektom voči súperovi.

Organizátori si zaslúžia obdiv za ich profesionálnu prípravu a úsilie. Ich oddanosť a dobre nastavená latka pre tento ročník turnaja ukázala, že futbal má v Závode silné korene a zaujíma takmer všetkých obyvateľov.

Futbalový turnaj U11 v Závode bol nielen športovou udalosťou, ale aj príležitosťou pre mladých futbalistov rozvíjať svoje zručnosti a vášeň pre tento krásny šport. Veríme, že sa budúci rok vrátia ešte silnejší a odhodlanejší.


Niektoré momenty z turnaja boli zdokumentované a teraz máme tú česť Vám priniesť video-zostrih z tohto úžasného futbalového podujatia. Video zachytáva vášeň a radosť, ktorá sa prejavila na tvárach mladých hráčov, ich trénerov a fanúšikov.