Webové sídlo obce Závod!|piatok, 19 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Obecný úrad » Kultúrne a spoločenské aktivity » Hlasuj za Knihu Záhoria 2018 | T. Kvapilová – „Hraničná čiara života“

Hlasuj za Knihu Záhoria 2018 | T. Kvapilová – „Hraničná čiara života“ 

Vážení priaznivci kníh, milí priatelia Záhoria,
od 12. augusta až do 30. septembra 2019
vám ponúkame možnosť oboznámiť sa s minuloročnou úrodou kníh.
Knihy, ktoré napísali Záhoráci, sú o Záhorí alebo o Záhorákoch.
Zároveň prebieha súťaž „Kniha Zahoria 2018″, kde máme „želiezko v ohni“.
Terézia Kvapilová – „Hraničná čiara života“
 
 

Súťaž prebieha podľa nových, sprísnených pravidiel. Na stránke hlasujte za knihu, ktorú sme vlani uvítali do života v klube Kultúrneho domu spolu s pani Teréziou Kvapilovou. Jej kniha Hraničná čiara života“ si zaslúži chvíľu vašej pozornosti, najmä ak ste ju už prečítali a zistili, že ide o vskutku pútavé rozprávanie. Kniha sa dokonca ocitla aj vo veľmi zúženom (odbornom) výbere recenzovaných kníh za uplynulý rok v oblasti non-fiction literatúry v letnom čísle časopisu Knižná revue – vydáva ho Literárne informačné centrum. Ak ste knihu doposiaľ neprečítali, ešte vždy tak môžete urobiť.
Súťaž trvá do konca septembra. Mimochodom, nominácie sú naozaj zaujímavé. Stojí za to prečítať si o súťažných tituloch aspoň uvedené krátke anotácie na vynovenej stránke súťaže a cez ne sa možno posunúť aj k samotným knihám. Pri výbere očividne úradovala najmä história (ako odbor).
Autor článku: PhDr. Stanislava Repar, PhD.

Hlasujúcich prosíme o odovzdanie hlasu výberom jednej z dvoch možností:

1. Na webe www.zahorskakniznica.eu kliknutím na Kniha Záhoria 2018.

2. Prostredníctvom hlasovacieho lístka, ktorý hlasujúci vyplní a odovzdá v Záhorskej knižnici v Senici, v Mestskej knižnici v Skalici alebo v Mestskom centre kultúry – Knižnici v Malackách.