Webové sídlo obce Závod!|streda, 24 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Pozvánky na spoločenské akcie » Divadelné predstavenie – NA SKLE MAĽOVANÉ

Divadelné predstavenie – NA SKLE MAĽOVANÉ 

Obec Závod a Divadlo OSKAR pozýva na muzikálové predstavenie:
NA SKLE MAĽOVANÉ
v piatok 12.10.2018 o 19:00 v kinosále KD Závod
Vstupné: 4€

Predaj posledných voľných vstupeniek je možné zakúpiť
priamo pred predstavením v KD od 18:30

Predstavenie je inšpirované slávnym spracovaním hry Slovenského národného divadla. S úctou k niekdajším tvorcom sme sa rozhodli aj my jánošíkovsky sa popasovať s touto neľahkou umeleckou latkou a to krásnymi známymi pesničkami a tvorbou našej mladej umeleckej generácie. Text je napísaný na motívy poľského dramatika Ernesta Bryla, ktorý dramaturgicky upravil úspešný slovenský scenárista a režisér Jakub Nvota. Hudobné podklady piesní známych celým generáciám nanovo naaranžoval líder populárnej skupiny No Name – Igor Timko. Režijnej taktovky sa ujal slovenský herec a režisér Marcel Šály.
Divadelné predstavenie s kvalitnými hereckými a speváckymi výkonmi, ktoré veselo i nostalgicky zaspomína nato, že ,,boli chlapci boli, ale sa minuli“.
Predstavenie stvárňuje večný boj medzi dobrom a zlom, ktoré sú zobrazené v postave čerta a anjela. Hlavnou postavou je Jánošík, ktorého úlohou je zachovať sa hrdinsky a nájsť svoju cestu… Predstavenie obsahuje vtipné konverzácie a veselé pesničky, ktoré osviežia hru a divákov. Herci už odohrali desiatky repríz tejto hry.