Webové sídlo obce Závod!|streda, 24 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Obecný úrad » Kultúrne a spoločenské aktivity » Futbalová kvapka krvi 2016 # Ďakujeme # Foto-Galéria #

Futbalová kvapka krvi 2016 # Ďakujeme # Foto-Galéria # 

kvapka_krv_1Po vyše 20.rokoch zorganizoval ŠK Závod 8.apríla (piatok) v Závode mobilný odber krvi. Som rada, že sme sa na to vôbec dali. Obávali sme sa, či ľudia prídu alebo len nasľubujú a „skutek-utek“. Ale prišli. Prišli mladí prvodarcovia aj skúsenejší, dokonca niekoľkonásobný darcovia. Tí, ktorí ste boli tentoraz z darovania vylúčení z akéhokoľvek dôvodu (choroba, nové tetovanie, strach spojený s veľkým stresom, návšteva zubára..) verím, že nabudúce prídete a stanete sa úspešnými darcami i Vy.
Kvapka krvi srdcePrišli ste, darovali ste, pomohli ste. A s dobrým pocitom ste odišli. Odišlo nás spolu 40. Štyria sa prišli informovať, siedmi boli v piatok z darovania vyradení a dvadsaťdeväť bolo úspešných darcov. Za čo Vám patrí veľké ďakujem.

Verím, že sa stretneme pri takejto skvelej udalosti zas a znova pomôžeme tým, ktorí to najviac potrebujú. Človek nikdy nevie, kedy on sám alebo jeho blízki budú takúto pomoc potrebovať.kvapka_krvi - Smile
Tiež by som chcela poďakovať nášmu pánovi starostovi za bezplatné poskytnutie priestorov, pani vyhlasovateľke obecného rozhlasu v Závode, v Moravskom sv. Jáne, Sekuliach, Veľkých Levároch. Všetkým Vám, ktorí ste túto udalosť akýmkoľvek spôsobom zdieľali, a tak pomohli väčšej účasti.

Ďakujeme a o štyri mesiace sa opäť stretneme…

Šišoláková Nikola