Webové sídlo obce Závod!|sobota, 20 apríla, 2024
PRÁVE STE TU: Home » Obecný úrad » MyHepy opäť v akcii !

MyHepy opäť v akcii ! 

V sobotu popoludní sa Závod premenil na centrum bosoriek, bosorákov, malých čarodejníc a tekvicových strašidiel. Občianske združenie MyHepy nám ponúklo nefalšovanú zábavu pre našich najmenších, ktorá sa stretla so srdečnou odozvou u našich občanov. Zaplnený park nenechal na pochybách nikoho. Naše deti nás donútili zohnať tekvice a pripraviť aj strašiakov. Staršie deti na nich pracovali aj sami. A beda ak sa nám nechcelo!

Tekvice k jeseni akosi patria. Výzdoba a očakávanie Halloweenu, ktorý nám ponúkajú médiá. My sme ich predbehli. Nešli sme vzdávať hold bosoráctvu ani čarodejniciam. Prichádza k nám (konečne?) nový druh kultúry, kultúry spojenej s našimi deťmi. Za našich čias nepoznané. Museli nám stačiť kolotoče, v lepšom prípade cirkusy.

Pre deti sme dnes ochotní obetovať naozaj veľa. Zo seba, aj z našich peňazí.  MyHepy nám v tom pomáha a zatiaľ sa im darí. Môže sa stať, že niekto našiel aj chyby. To k tomu patrí. Môže sa pridať a pomôcť. Nabudúce možno aj vďaka nemu bude úroveň ešte vyššia. Takže aby som to zhrnul, ďakujem všetkým organizátorom, všetkým rodičom, ktorí sa zapojili a už sa teším na ďalšiu akciu, aj za podmienky, že budem musieť  ako rodič zase niečo pripravovať .

P.V.