Webové sídlo obce Závod!|piatok, 29 marca, 2024
PRÁVE STE TU: Home » FOTO NA TITULKU » Detská hasičská liga TTSK a JMK + FOTOGaléria

Detská hasičská liga TTSK a JMK + FOTOGaléria 

LIGA HASIČOV JM a TT

V tomto roku sa organizoval 3. ročník detskej hasičskej ligy Trnavského a Juhomoravského kraja, ktorá bola podporená zo strany predsedu TTSK Ing. Tibora Mikúša a JUDr. Michala Haška – hejtmana JmK. Liga sa konala v troch  kolách na území SR ( Senica, Závod a Sobotište ) a dvoch kolách na území ČR (Hrubá Vrbka a Hroznová Lhota).

Celkové  slávnostné vyhlásenie výsledkov sa konalo v KD Závod, kde boli pozvaní víťazi a kolektívy, ktoré sa zúčastnili aspoň dvoch súťaží.  Na vyhodnotenie prišli vzácni hostia , ktorí dekorovali deti medailami, vecnými cenami s pohármi pre víťazov. Atmosféru umocňovalo vystúpenie  detskej hudobnej skupiny Little Rockers  z Moravského Sv. Jána a detského folklórneho súboru Závodzan, ktoré svojím vystúpením očarili účastníkov galavečera .  Po vyhodnotení boli pre deti pripravené hry. Dúfame, že aj budúci ročník sa podarí zorganizovať a naše družstvá zabojujú o prvenstvá v hojnejšom počte. Do tretieho ročníka sa zapojilo 22 družstiev.


Výsledky
Kategória mladší

1. miesto  Rybky, 2. Hrubá Vrbka, 3. Senica, 4. Rohatec, 5. Závod

Kategória starší 
1. miesto Senica, 2. Sobotište, 3. Hroznová Lhota, 4. Rybky, 5. Rohatec


Gratulujeme a ďakujme organizátorom DHL TTSK JmK i starostovi obce Závod za poskytnutie priestorov, DHZ Závod za pomoc s prípravou priestorov KD.


FOTOGALÉRIA